Common Interest B.V.

Visie en Missie

Visie

Organisaties die anticiperen op razendsnelle ontwikkelingen doen steeds vaker een beroep op zakelijke dienstverlening. Als organisatie moet de focus gericht blijven op de ‘core business’ en wordt externe deskundigheid ingeschakeld om zich te laten adviseren over, en te laten begeleiden bij noodzakelijke processen. Deze externe deskundigen bieden een ander perspectief en voegen door hun achtergrond en ervaring de juiste waarde toe in deze processen.

Common Interest  B.V. ondersteunt op persoonlijke en doortastende wijze opdrachtgevers (publiek en privaat) met interim management, project- en procesmanagement en projectbeheersing voor infrastructuur, gebouwen. Van procesontwikkeling tot en met realisatie en beheer. Uitvoerend, ondersteunend en oplossend. Voor kortere of langere tijd. Of opdrachtgevers nu een adviseur, een ondersteunende expert of een compleet team voor een project noodzakelijk achten; Common Interest B.V. biedt deskundig maatwerk, precies op het moment dat het nodig is, altijd met de menselijke touch als uitgangspunt.

Missie

In de traditionele bouwproject methode, zoals wij die kennen, staan niet altijd de belangen van de opdrachtgever op de eerste plaats en prevaleren de individuele belangen van de betrokken partijen. Common Interest bv is opgericht met als doelstelling projecten in “gezamenlijk belang” tot stand te brengen zowel met traditioneel projectmanagement als  met de succesvolle Construction Management methode.

Ons doel is om te komen tot prettige samenwerking met onze opdrachtgevers. Dit op een open, transparante, integere en maatschappelijk verantwoorde wijze.